Овен  През днешния ден може да имате вълнуващи преживявания, но не

...
Овен 
През днешния ден може да имате вълнуващи преживявания, но не
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днешния празничен 6 декември

Овен  
През днешния ден може да имате вълнуващи прекарвания, само че не забравяйте за здравия разсъдък, тъй че по-късно да няма проблеми. Избягвайте всевъзможни крайности в дейностите и реакциите си. Продължавайте да давате най-хубавото от себе си на връзката си.

Телец  
Не губете ненужно време за празни приказки, вместо това се пробвайте да избягвате дълги разногласия. Възможно е в през днешния ден да осъществите забавно запознанство, което да премине при започване на дълго другарство.

Близнаци  
Звездите през днешния ден ви поддържат, затова се старайте да извлечете максимума от тяхното благотворно въздействие. Втората половина на деня се откриват забавни благоприятни условия. Може да се случат приятни неща или да научите хубави вести.

Рак
 Физическото натоварване или напрегнатата атмосфера могат да се отразят зле и застрашат здравословното ви положение, по тази причина търсете по-спокойна конюнктура и избягвайте хора и места, където е допустимо да зародят разногласия и спорове.

Лъв  
Не бива да разчитайте единствено на шанса си. Даже да решите, че държите птичето за опашката, по-добре недейте да рискувате. С времето събитията ще се трансформират и ще можете да се върнете към това, което имате поради.

Дева  
Не бързайте и не си давайте напън в нещата, които вършиме. Това може да докара само до пораждане на неточности. Даже да сте изцяло уверени в своите решения, би трябвало да ги преразгледате още един път деликатно или да ги отложите за по-късно.

Везни
Добре е да стоите надалеч от хора с отрицателна сила, в противоположен случай ще се натоварите прочувствено. Днес сте по-податливи на непознато въздействие. Не се доверявайте прекалено, тъй като може да бъдете излъгани.

Скорпион  
Настроението ви е постоянно изменчиво, а повода за това може да е вашата променчивост и неспокойствие. Бъдете внимателни, тъй като в този момент сте способни да притегляте двусмислени обстановки към себе си.

Стрелец  
Време е да се организирате, да съберете нови сили и да преосмислите тактиката си за по-нататъшните дейности. Планетарните аспекти са извънредно позитивни и ще ви донесат опция да блеснете.

Козирог  
Прекалената ви самонадеяност може да докара до неточности или проблеми. Днес сте склонни да пренебрегнете това, което е тъкмо под носа ви или да се объркате в нещо обикновено. За да избегнете неприятности, не рискувайте, заемете се с по-прости неща.

Водолей  
Прекомерният ви възторг може да докара до противоположния резултат: да предизвикате неспокойствие у близките, което ще забави начинанията и дейностите ви. Ако не се постанова да вършиме нещо значимо, по-добре се стремете към успокоение.

Риби  
Разчитайте главно на интуицията и личните си сили, която през днешния ден е много мощна. Можете да получите това, което желаете, с по-малко старания от ваша страна. Не е належащо да слушате препоръките на други хора, по-добре е да разчитате на себе си. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР